BOK: Det Norske Pentagram – vikinghistorie (klassiker)

is

Denne boka er vel verdt å lese!

Den tar  for seg overgangen til en ny tid, og mega-ritualet som ble utført får å fange nettopp våre liv i den illusjonen vi er.  Som mange sikkert vet, er symbolet med pentagrammet i sirkelen en metode får å invitere en ånd inn i et bestemt området, nemlig sirkelen.  4 av spissene symboliserer elementene, det 5. eter / ånd – også symbolisert med Dragen og dens 5. atributter, skjell, klør, vinger, ild, og summen av det hele, som gir noe større enn det summen av “delene” tilsier.  Moderne kalt Gud.

Fra bokomslaget:
Denne bokens funn har begeistret kjente utenlandske forfattere som , Colin Wilson, Erling Haagensen og Henry Lincoln som har sitert flere sider fra Det norske Pentagram i sine egne bøker. I Det norske Pentagram avslører Harald S. Boehlke en uanet og okkult side ved vikingtiden, de norske “kristningskongene” og den tidlige middelalder i Norge. Boken vil overraske både historikere og troende kristne, og føre til at sider ved vår tidlige historie nå må revurderes. Boken sannsynliggjør at det var “kjettere”, prester fra Den keltiske kirke, Den romersk-katolske krikens irske konkurrent, som sto for kristningen av Norge. Og at disse keltiske kristne brukte magi i form av “hellig geometri”, for å nå sine mål: En magi brukt i en skala og på en måte som langt overskrider vår fantasi. For å utforme denne hellige geometriekn, ble våre viktigste byer og første klostre opprettet og plassert som markører slik at man ved hjelp av den gamle hellige formelen Det gyldne snitt endte opp med et gigantisk pentagram som sluttresultat. Bruken av et slikt pentagram, for å nedkalle en bestemt kraft i sirkelen rundt pentagrammet, er en ikke ukjent form for magi, som på den tiden ble benyttet også av kristne. Opprettelsen av våre tidligste byer, som vi kan lese om i de gamle sagaer, var således et resultat, ikke bare av våre tidlige vikingkongers behov for maktbaser, men like mye et resultat av behovet for å legge guds merke over landet. Ett av de elementene som kanskje vil virke støtende på mange troende er de keltiske kristnes bruk av slangen, og “Dyrets tall” 666, som symboler i sin hellige geometri, lagt ut over Sør-Norge.

Utgitt: 2005
Forlag: H.S. Boehlke
Språk: Bokmål
Sider: 224
ISBN: 9788299712101

http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=1434017&rom=MP

Advertisements

2 Responses

  1. hi there i would like to know if is there any version of this book but in english….dont understand norogean i have the book but can not understand…..
    thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: