Stopp HAARP!

Img_4881_med

Regn regn regn! Stort sett hver dag er været over Østlands-området HAARPet.  Derfor er det regn og kaldt i August, skyer som ikke beveger seg på flere dager,  17 grader og snøfritt i Februar, giftig luft hele tiden, og stort sett meget skiftende og Schizophrent vær-mønster.  Dårlig vær i helgene for å gjøre folk deprimert bl.a. om våren.  Det går også et værskille over Sinsen-krysset.  Vi mistenker Globusen i Østmarka og Tryvann som generatorene, og en linje mellom disse passerer ca. midt i Sinsenkrysset.  Noen venner på vei til Svinesund i sommer fortalte at den hel-dekkende tåkeskyen over Østlandet stoppet midt på broen til Sverige, merkelig nok.  Der får vi nok ikke kødde med været, kun innenfor riksgrensen kan psykopatene gjøre som de vil!

Jeg har selv ligget på taket i solen og sett hvordan skyene begynner som små marmorerte tråder på himmelen, ligge pent og pyntelig ved siden av hverandre og vokse til de plutselig er store nok.  Deretter beveger de seg ikke i det hele tatt på mange timer.  Det er som om et teppe blir vevd over himmelen, og et skylag dekker Oslo sentrum resten av dagen.  Skylaget befinner seg også i et sjikte av atmosfæren som er svært unaturlig og utrolig nok nytt sted for skyer å oppholde seg i.  Dette ble det skrevet litt om i avisene i sommer også, men helt uten bunn og forklaring selvfølgelig.

HAARP/EISCAT er noe alvorlig dritt, og overgår CO2 problemet 10 høye ganger minst, og MÅ STOPPES snarest!  CON oppfordrer til sabotasje av HAARP anleggene siden de utelukkende brukes til population control og andre militære/degenererende formål.

Orgonitter er våpnet man bruker!  Man graver dem ned ved mobil-antenner og HAARP-master  og andre steder med ekstremt dårlige energier, som fengsler og sykehus.  CON tror ikke på å spre frykt, derfor følger vi opp med positive måter å løse problemene vi står over på.

Her har du en HAARP-kyndig sin advarsel, Dr. Nick Begich:

“Angels still don´t play this HAARP”

13. Desember (merk dagen!) 2006, var det utrolig Nordlys over Oslo.  Aurora Borealis fenomenet den kvelden var ekstremt.  Det var som bølger av grønt lys bare rullet og rullet over himlen i mange timer.  En dag, mye senere, gikk det opp for meg at det var HAARP og ikke ett naturlig skue.  Men utrolig var det lell!  Barne-TV har en annen forklaring, men det er nok en kombinasjon av begge fenomenene tror jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: