Hanne Nabintu Herland gir deg sannheten om Norge

Hanne Nabintu Herland viser seg å være en både smart og sexy relgionshistoriker!  Hun fikk passet sitt påskrevet av “fienden” når hun ytrett i media at vår “kjære” prinsesse er en heks.  At HKH Mærtha selv erkjente nekromansi i Stavanger Aftenblad, for senere å benekte det, sier det meste om den saken.

Hanne er aktuell med bestselgerboka ALARM, og hun er et godt bidrag til å få Norge til å vurdere sin nokså kritikkverdige posisjon i verden.

Årets hardeste debattbok! Hanne Nabintu Herland, kjent kontroversiell religionshistoriker og en av Norges mest TV- og medieprofilerte samfunnsdebattanter, beskriver hvordan Norge er i ferd med å begå kulturelt selvmord. Det er på tide å høyne respekten for den norske kulturen og dens tradisjonelle verdier. Det sylskarpe kampskriftet analyserer paradokset at Norge er et av verdens rikeste land som likevel sliter med store medmenneskelige utfordringer.

Sjekk ut dynamitt av et foredrag med Hanne her: http://www.vimeo.com/15601506 (tilbake!)

Det tar for seg den monoteistiske Solkongen, Marxisme/Nasjonal Sosialisme, ateisme, Darwin og ulykkelighet, og det rettes sterk kritikk til våre ledere og universitet som nekter å åpne øynene for hva som skjer på resten av planeten vi bor på.

Besøk Hannes hjemmeside!

7 Responses

  1. Ett ord om foredraget ; fantastisk !!!

  2. Et ord om dette foredraget ; Fantastisk!!!!!

  3. Dette er det råeste foredraget jeg noen gang har sett. Hanne Nabintu Herland holder et fyrverkeri av et fordrag som vil gå inn i historien som min største øyeåpner. Ett ord på dette : Fantastisk ! Anbefales till alle !!

  4. Feigingene i Bistandsnemda har fjernet foredraget fra internett: http://www.dagbladet.no/2010/10/09/nyheter/politikk/innenriks/bistandsnemda/13753200/

  5. Sjeldent har noen satt ord på det jeg ser i det norske samfunnet på en bedre måte enn Hanne Nabintu Herland gjør i dette foredraget. Utrolig flott at noen står frem på en slik tydelig måte og setter fingeren på ting som vi i Norge må ta tak i. Dette var en stor opplevelse for meg. TAKK ! Jeg skal ut i dag og kjøpe boken din!

  6. Smart og sexy ble det sagt; gørrkjedelig og sneversynt tør jeg heller si. -Ufattelig kjedelig foredrag; og fordomsfulle kvinner har aldri vært sexy….. 😉

  7. “Napoleons bomber” (fra fly?) 3.45 var toppen.. som alle andre som ikke fanger tiden er dette bare et nytt eksempel på en sneversynt og ekkel samfunnsaktør, hvis verden er enten sort eller hvit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: